Stockmaster patenten zijn vastgesteld en aangevraagd in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Noord AmericaAUTO-VEILIGE PLATFORMTRAP

Stockmaster Ladder Co Professioneel Klimmateriaal

Met een breedte van 600 mm en een leuning aan beide zijden biedt Mezzalad een comfortabele en veilige toegang tot hoger gelegen vloeren. De trapstijlen zijn verlengd zodat de gebruiker een leuning heeft tot 900 mm boven de hoger gelegen vloer. Hierdoor kan de gebruiker zichzelf goed vasthouden tijdens het betreden van de hogere vloer.


Aan de bovenzijde is Mezzalad voorzien van een toegangspoort zodat de veiligheidsrailing om de entresolvloer niet onderbroken wordt. De gebruiker kan veilig op de tussenvloer staan om de toegangspoort te bedienen.

Stockmaster Mezzalad

    belasting tot 150 kg


De trap wordt aan de hoger gelegen vloer of aan de muur bevestigd met twee universele beugels en twee schroeven.


Mezzalad is verkrijgbaar in diverse standaard hoogtes die geschikt zijn voor de meest voorkomende toepassingen.


Mezzalad voldoet aan de toepasselijke delen van de Europese Standaard EN 131 Deel 1 en 2, de Europese Veiligheidsrichtlijn 2001/45/EG en de Australische- en Nieuw Zeelandse Standard AS/NZ 1892.1:1996


Stockmaster Mezzalad trap voor toegang tot tussenvloeren

Mezzalad  

trap voor toegang tot tussenvloeren


Stockmaster terug Folder printen Afmetingen
Toepassing & Hoogteselectie
Stockmaster Mezzalad - Een veilige keuze

Mezzalad neemt geen waardevolle opslagruimte in gebruik!

Mezzalad is uitgerust met een mechanisme waarmee de trap rechtop tegen de muur opgeslagen kan worden wanneer deze niet in gebruik is. Zodra Mezzalad nodig is kan deze eenvoudig uitgeklapt worden en is dan direct klaar voor gebruik.