Stockmaster patenten zijn vastgesteld en aangevraagd in Australië, Nieuw-Zeeland, Europa en Noord AmericaAUTO-VEILIGE PLATFORMTRAP

Stockmaster Ladder Co Professioneel Klimmateriaal Stockmaster Tilt-n-Tow Transporteerbare en verrijdbare platformtrap

StockMaster Omni platformtrappen om mee te nemen . . .

Vouw Omni dicht en en vervoer deze in uw servicevoertuig of op uw imperiaal. Wanneer Omni niet in gebruik is kan deze eenvoudig vlak opgehangen worden tegen een muur.


 Omni Pro is voorzien van een gereedschapafleg en een gebruiksvriendelijke veiligheidsbeugel. Stap eenvoudig op het platform en open of sluit de veiligheidsbeugel zónder u om te hoeven draaien waardoor u beschermd bent tegen per ongeluk van het platform afvallen.


Omni is stevig gebouwd om lang mee te gaan met een draagvermogen van 150 kg en voldoet minimaal aan de Europese norm EN 131: Deel 1 en 2 en de Europese Veiligheidsrichtlijn 2001/45/EEG.

terug Folder printen
Toepassing & Hoogteselectie

StockMaster Omni is een veilige, stevige en draagbare mobiele platformtrap. Indien u behoefte heeft aan een platformtrap boor binnen- en buitengebruik dan is Omni dé platformtrap die overall ingezet kan worden.

Met twee grote wielen en een handle voor remmen en sturen kan StockMaster Omni eenvoudig in open toestand verplaatst worden zónder deze te moeten tillen of slepen. Til eenvoudig de handle op en rijden maar. Laat de handle los en Omni staat automatisch vast zónder risico op schuiven tijdens het beklimmen van de trap. Alle instabiliteit die verbonden is met platformtrappen met geveerde wielen is uitgesloten en er zit geen beweging  in de trap tijdens werkzaamheden op het platform.


Een Omni mobiele platformtrap kan overal ingezet worden!

Neem Omni mee van locatie nar locatie op de werkvloer zonder deze te moeten tillen of dragen. Binnen of buiten kan Omni eenvoudig achter u aan getrokken worden,– over beton, grind of gras en u heeft nog een vrije hand over voor het dragen van uw gereedschapskist of andere materialen die u nodig heeft.

StockMaster Omni – De juiste keuze – omdat het een betere mobiele platformtrap is!


Omni

Mobiliele platformtrap.

Geschikt voor elk terrein